perjantai 8. helmikuuta 2013

1. Bridgeport

Vihdoinkin tuli tämä julkaistua. Eli siis sims 3 aloittelen legacya. Voin jo nyt tunnustaa että sääntöjä en tule paljoakaan noudattamaan enkä laske pisteitä. Perusideana kuitenkin 10-sukupolveen saakka pääseminen. :] Osa on aika lyhyt ja tapahtumia on vähän mutta toivottavasti kelpaa ;]
****
Istuin keittiön puisen pöydän ääressä joka-aamuista kahviani hörppien. Kuuma kahvi poltteli
 kieltäni tutun maun huuhtoessa suutani. Aurinko paistoi kivasti ikkunasta sisään ja lintujen laulu kantoi avoimeimesta ikkunasta sisään.
Kahvikuppi tyhjeni nopeasti ja tuijottelin masentuneena kahvin värjäämää valkeaa pohjaa. Istuin siinä vielä hetken aamusta nautiskellen kunnes huomasin että olin jo myöhässä töistä.
Siinä mennessäni maksoin muutama viikko sitten erääntyneet laskuni.
Ajelin hitaasti tuttua tietä joka vei kaupunkiin. Radiosta soi lempibiisini ja jammailin sen tahtiin kunnes toimistorakennus jo kohosi edessäni.
Toimistsoon tullessani yritin hiippaila omalle työpöydälleni mahdollisiman huomaamattomasti. Minun työpöytäni oli huoneen takaosassa joten oli kai mahdotonta hiiviskellä työparin ohi.-Valerie, puolituntia myöhässä! Julie huikkasi koneensa takaa
-Joojoo. mutisin sermin takaa.
Muutaman tunnin kuluttua olin täysin uppoutunut työhöni. Yritin ratkaista juttua jota olin käsitellyt jo viime viikon mutta taas kerran tuloksetta.
Loppupäivä kului melko nopeasti. Olin löytänyt paljon tärkeää tietoa tutkimukseeni liittyen enkä olisi malttanut lopettaa. Muriseva vatsa ja karsea nälkä palauttivat minut kuitenkin takaisin maanpinnalle.
 Kotona odottaisi vain tyhjä jääkaappi joten päätin suunnata lähimpään drinksubaariin.  En ollut ikinä käynyt tässä paikassa mutta tätä oli kuitenkin suositeltu paljon joten olihan tätäkin paikkaa kokeiltava.
 Baari oli sisältä siisti ja viihtyisä. Ihmisiä ei juurikaan ollut baarimikon ja minun lisäkseni. Ruokalistalla oli vaikka mitä mutta päätin tilata katkarapusalaatin.
 Syömisen jälkeen tilasin drinkin ja odottelin jospa joku vielä saapuisi baariin. En oikeastaan ollut seuraa etsimässä mutta oloni oli  jotenkin vaivaantunut kun oli ainoa asiakas.
 Hetken kuluttua mies istahti viereeni. Tummat hiukset ja pikimustat silmät. Huulien välistä pilkistävät kulmahampaat paljastivat miehen vampyyriksi.
 Mies katseli minua mutta en uskaltanut aloittaa keskustelua. En tuntenut oloani kovinkaan hehkeäksi työvaatteissani joten join drinkkiäni hiljaisena baarimikon puuhia seuraten.

 Hetken päästä mies kuitenkin aloitti keskustelun. Siinä tuli sitten keskusteltua niitä näitä ja mies paljastuikin ihan kivaksi persoonaksi.'Tuo mies oli todella mukava.Hän oli hauska ja fiksun oloinen. Ulkonäössäkään ei ollut moittimista. Mies oli kuitenkin vampyyri.****2 kommenttia:

 1. Tosi kiva aloitus legacylle! Tuo vähän vaihtelua siihen tavanomaiseen "minulla on tontti jolla on sänky ja jääkaappi koska rakennusfirma ei tullut paikalle ja kiinteistönvälittäjä valehteli suun täydeltä ja nyt käyn suihkussa kuntosalilla" -legacynaloitukseen.
  Valerie vaikuttaa kivalta hahmolta sen verran mitä siitä nyt ehdittiin kuulla tässä lyhykäisessä ensiosassa. Ja on se niin kauniskin!
  Ja fiinin yökerhon salaperäinen mies on myös kiinnostavan oloinen... Toivottavasti siitä kuullaan vielä lisääkin. ;>
  Ja vielä mun kielihirviönä on huomautettava ensimmäisen kuvan silmäänpistävästä lausahduksesta. "Aurinko paistoi kivasti ikkunasta ulos."
  Hmm... Oliko Valerien kodissa siis aurinko sisällä, ja se paistoi kivasti ulos sieltä? Taitaa olla sattunut pieni virhe. :>
  Mutta niitä käy kaikille, enkä ainakaan huomannut enempää mitään ihmeempiä.
  Anyways, todella kiva osa, jään odottamaan jatkoa! :>

  -banssu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon pitkästä kommentistasi :) Myysteerisestä miehestä tulee tottakai lisää seuraavassa osassa. Huomasin itsekin nyt tuon aurinko paistoi kivasti ikkunasta ulos- jutun ja korjailen varmaan sen :3

   Poista